Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RENAULT TRUCKS-HÁLÓZAT

SZÉLES VÁLASZTÉK AZ ÖN KÖZELÉBEN

Akár közvetlenül egy használtjármű-értékesítő központba megy, akár egyik Renault Trucks-márkakereskedőnkhöz, megtalálja az ideális használt járművet a saját szakmájához – a gyorspostától, a regionális és nemzetközi szállítástól és a konténerszállítástól a közúti szállítmányozáson, a tartálykocsikon, a billenőplatós járműveken és az építőipari járműveken át a munkaterületet megközelítő és a szabályozott hőmérsékletű áruszállító járművekig.

RENAULT TRUCKS : HELYI HÁLÓZAT

HELYI HÁLÓZAT

Használt járművét a világ 1500 szervizközpontjában felismerik, így bármerre jár, gyors és hatékony beavatkozásra számíthat.

Szakértő munkatársaink a járművek technológiájához igazodó, nagy teljesítményű felszerelésekkel rendelkeznek, emellett rendszeres továbbképzést kapnak az új termékekről és az új diagnosztikai szoftverekről.

„Betenni egy képet egy európai szervizközpontról, szöveg nélkül”

http://www.renault-trucks.net

ÁRUHÁZADÓ

BIZALOMRA ALAPOZOTT KAPCSOLAT

Ha nehézsége adódna, 16 nyelven beszélő szakértői csapatunk válaszol Önnek biztonságos assistance és hibaelhárítási szolgáltatást nyújtva, garantálva a minőségi szolgáltatást a hét minden napján, éjjel-nappal.
Bárhol is járjon, mi mindent megteszünk azért, hogy a járműve minél hamarabb útra kelhessen, és teljesíthesse feladatát.
 

BIZALOMRA ALAPOZOTT KAPCSOLAT RENAULT TRUCKS
EREDETI PÓTALKATRÉSZEK RENAULT TRUCKS

EREDETI PÓTALKATRÉSZEK

Mivel a használt járműveink minőségéből jottányit sem engedünk, kizárólag a Renault Trucks járművekhez gyártott és jóváhagyott alkatrészeket használunk. Ezek azonosak a járműbe eredetileg szerelt alkatrészekkel, és tökéletesen illeszkednek környezetükbe. Ezek a megbízható, robusztus és a gyártó tanúsítványával rendelkező alkatrészek azonnal rendelkezésre állnak vagy megrendelhetők hálózatunkban.