Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A Renault Trucks Selection használt járműveket szakemberek vizsgálták át, készítették elő és tanúsították a gyártó szigorú szabályainak megfelelően. A járműhöz az Ön szakmájához igazított szolgáltatáscsomagot is nyújtunk.

  • A teherautó előtörténete a gyártó nyilvántartása alapján
  • Tanúsított futásteljesítmény
  • 200 ellenőrzési pont
  • 24 hónapos vagy 240 000 km-es gyártói garancia a hajtásláncra
  • A hibaelhárítási és elszállítási költségek átvállalása a garanciális időszakra
  • 5%-os üzemanyag-megtakarítás a fogyasztás távoli nyomon követésével az Optifleet révén
  • Gazdaságos tempomat (ecc) a kereskedelmi sebesség és a fogyasztás optimalizálásához
  • A hálózat egészén elismert gyártói garancia és éjjel-nappali segélyszolgálat
Renault Trucks' selection

ROBUSZTUSSÁG

A Renault Trucks T járműveket szigorúan tesztelt, robusztus anyagokból és rendszerekből alkották meg. Megerősített alváz, motor és fülke a minden körülmények közötti megbízhatóság és tartósság érdekében.

A Renault Trucks Selection használt teherautók minden részletét ellenőrizzük, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt garantálhassuk Önnek.

A Renault Trucks Selection a gyorspostától a szállítmányozáson át a hűtött szállításig minden szakma számára az igényekhez igazított, robusztus megoldást kínál.

 

TELJESÍTMÉNY

Trapéz alakú, 12°-os dőlésszögű szélvédő: a Renault Trucks T fülkéje úgy lett megalkotva, hogy csökkenjen az üzemanyag-fogyasztás.

Emellett a Renault Trucks Selection járművek az üzemanyag-fogyasztás csökkentését segítő legmodernebb technológiát kínálják: az Optifleet Eco Score tanácsokat ad a járművezetőknek, hogy fejlődhessenek, az intelligens sebességszabályozó pedig elismert technológiák használatával teremt optimális egyensúlyt a kereskedelmi sebesség és az üzemanyag-fogyasztás között.

HIBAELHÁRÍTÁS ÉS ELSZÁLLÍTÁS

Ha mechanikai probléma jelentkezne, a Renault Trucks éjjel-nappali gyártói segélyszolgálata gondoskodik a járműről annak félpótkocsijával együtt. Önnek elég a platformot hívnia, és szükség esetén járművét a legközelebbi Renault Trucks-szervizbe szállítják.

Balesetet leszámítva bármilyen okból kell is elszállítani a járművet, az elszállítás költségét egész Európában* 3500 euróig fedezi ez a szolgáltatás.

A szolgáltatást közvetlenül a gyártó, a Renault Trucks nyújtja, külső vállalat bevonása nélkül.

(*További információkkal a szerződés részletei szolgálnak.)
 

Renault Trucks Selection 200 ellenőrzési pontokat

MANUFACTURER WARRANTY

A garancia 24 hónapig vagy 240 000 kilométerig érvényes a hajtáslánc egészére – hogy az Ön lelki nyugalma mindig biztosítva legyen

Renault Trucks' selection