Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A kínált szolgáltatásokkal megtakarításokat érhet el, időt nyerhet, vagy egyszerűen az Ön által végzett tevékenységhez szükséges kiegészítőkkel bővítheti járművét.

FINANSZÍROZÁS ÉS BIZTOSÍTÁS Renault Trucks

FINANSZÍROZÁS ÉS BIZTOSÍTÁS

A Renault Trucks Financial Services testre szabott finanszírozási és biztosítási szolgáltatásokat kínál, közvetlenül a forgalmazón keresztül. Ismerjük az Ön szakmáját és szakmájának összes egyedi jellemzőjét – így a használt járműveket kereső ügyfelekhez igazított, megbízható szolgáltatásokat kínálunk. Ezenkívül a Renault Trucks finanszírozási megoldásával hitelfelvételi lehetőségeit és pénztartalékait is megőrizheti. Fedezze fel még ma a mérlegben megjelenő és mérlegen kívüli finanszírozási kínálatunkat, valamint biztosítási ajánlatainkat: tekintse át az országának megfelelő Renault Trucks-webhely Szolgáltatások részét 

24 HÓNAPIG TERJEDŐ GYÁRTÓI GARANCIA!


A vizsgálatok és ellenőrzések révén a használt autók széles választékán garantálni tudjuk a hajtáslánc egészét: a motort, a sebességváltót és a hidat, melyek kulcsfontásságúak a használt teherautókon.

Ezt a garanciát a Renault Trucks összes forgalmazója elfogadja. A Renault Trucks Selection-ajánlat összes előnyét és a kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat illetően lásd: Renault Trucks Selection-ajánlat

A GYÁRTÓ GARANCIA Renault Trucks
HIBAELHÁRÍTÁS ÉS ELSZÁLLÍTÁS

HIBAELHÁRÍTÁS ÉS ELSZÁLLÍTÁS

A még tökéletesebb lelki nyugalom biztosítása érdekében a Renault Trucks Selection-garanciához hibaelhárítási és elszállítási szolgáltatást is nyújtunk, bármilyen okból robbant is le a jármű, baleset kivételével (a részleteket lásd a szerződésben). Ennek keretében járművét a legközelebbi Renault Trucks-forgalmazóhoz szállítjuk, hogy korlátozzuk azt az időt, amíg Ön nem használhatja járművét.

Ezt a nyerges vontatóra és pótkocsira egyaránt kiterjedő assistance szolgáltatást közvetlenül a gyártó kezeli, és költségeit Európában 3500 euróig átvállalja (a lefedett területek részletes ismertetését lásd a szerződésben).

Ez a garancia kizárólag a Renault Trucks Selection-ajánlattal együtt szerezhető meg.
 

SZABJA SZEMÉLYRE JÁRMŰVÉT KIEGÉSZÍTŐINK SZÉLES KÍNÁLATÁVAL

Amikor Ön Renault Trucks járművet választ, jóval többet kap egy tehergépkocsinál. Kiegészítőinkkel optimalizálhatja járműve megtérülését, robusztusabbá teheti a járművet, és fokozhatja az általa nyújtott kényelmet és védelmet.
A kiegészítők széles kínálatából válogathat a tetőcsomagtartóktól a felniken át az állóklímáig. A teljes kínálatot katalógusunkban találja.

Kétféleképpen választhat kiegészítőt:
1. Forduljon a legközelebbi márkakereskedéshez
2. Használja a Renault Trucks kiegészítők e-katalógusát. Konkrét kiegészítőt keres? Ugorjon az összefoglalóra a 2. oldalon, és válassza ki a megfelelő katalógust.

KIEGÉSZÍTŐK
EXPORT RENAULT TRUCKS

EXPORT

A Renault Trucks a környezet védelme érdekében vállalja, hogy a helyi előírásoknak minden tekintetben megfelelő járműveket nyújt.
Használt járműveink szintre hozásáról mérnökeink úgy gondoskodnak, hogy a járművek hosszú távú teljesítménye biztosított legyen.
A jármű megfelelő hajtásláncával kivédhető a lerobbanás kockázata, kiváló ügyfélszolgálati támogatás biztosítható, és növelhető az ügyfél befektetésének értéke.

Exportálni kívánja járművét, vagy exportra kíván járművet vásárolni? Forduljon hozzánk!
 

OPTIFLEET: NÖVELJE FLOTTÁJA JÖVEDELMEZŐSÉGÉT

A Renault Trucks az Optifleet „kulcsrakész” flottakezelési megoldást kínálja Önnek, hogy segítse napi munkáját, és csökkenthesse üzemeltetési költségeit. Állandó kapcsolat a www.optifleet.net webportálon keresztül.

A járművek és a vezetők nyomon követésének köszönhetően Ön valós időben irányíthatja tevékenységét, és kézben tarthatja a fő költségtételeket, egyebek között az e-mailben automatikusan elküldött Eco Score-jelentések révén. A T, C és K családba tartozó használt járműveken további befektetés nélkül rendelkezésre álló Optifleet megoldás hűségnyilatkozat nélküli előfizetéssel rendelhető meg. További információkat a http://www.renault-trucks.hu/optifleet/ oldalon talál.

http://www.renault-trucks.hu/optifleet/

OPTIFLEET RENAULT TRUCKS
OPTIFUEL MEGOLDÁSOK  RENAULT TRUCKS

OPTIFUEL MEGOLDÁSOK

Hogy az üzemanyag-kiadások csökkentésével optimalizálhassa költségvetését, járműve korától függetlenül üzemanyag-gazdaságossági megoldást kínálunk.

Egyszerű, hatékony megoldást kínálunk használt teherautóihoz:
Az Euro 2 óta minden generáció járműveivel kompatibilis Optifuel Infomax lehetővé teszi a vezetési stílus részletes elemzését.
Az Optifuel Training az első kilométerektől megtérülő, hatékony gépjárművezető-képzés.

További információk: http://www.renault-trucks.hu/optifuel-solutions/