Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS

MIÉRT VÁLASSZUK A USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS-OT?

Amikor a USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS-ot választ, nem csak egy használt teherautót vásárol.

A Used Trucks by Renault Trucks vállalja, hogy a legjobb használt teherautó élményt biztosítja a teherautó kiválasztásától kezdve a jármű teljes átadása során.

A USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS elkötelezett az Ön sikerének.

MORE THAN A USED TRUCK

MINŐSÉG

GYÁRTÓI SZABVÁNYOK: A gyártói dokumentációnak köszönhetően biztosítjuk Önnek a teherautója eredetére, korára és futásteljesítményére vonatkozó pontos adatokat. Minden járművet egy 200 pontos ellenőrzési lista alapján nézünk át, beleértve a műszaki és külcsínre vonatkozó elemeket, és nem kötünk kompromisszumot a minőség tekintetében. A teherautókat eredeti alkatrészekkel újítjuk fel, szigorúan a gyártási folyamatokat és szabványokat követve.

GYÁRTÓI SZABVÁNYOK
GYÁRTÓI GARANCIA

GYÁRTÓI GARANCIA: A Selection címkével 2 évre vagy 320.000 km-re biztosítunk garanciát a fő alkatrészekre (hajtáslánc + utókezelő rendszer). Márkakereskedéseinkben beszerelt minden pótalkatrészre is 2 év garancia jár. A garanciakezelést teljeskörűen beépítettük a Renault Trucks rendszerekbe.

IGÉNYRE SZABOTT MEGOLDÁS

NAGY VÁLASZTÉK: Járművek nagy választékát kínáljuk Önnek, beleértve néhány egyedi, igényre szabott ajánlatot is a Used Trucks Factory részlegünktől, hogy megtalálja a vállalkozásának és igényeinek megfelelőt. Mérnökeink igényekre szabott járműveket terveznek, melyeket a Renault Trucks Factory válogat, tesztel, alakít át és hitelesít. Teljesítménye, valamint a biztonság, a vezető fedélzeti élete és sok egyéb dolog optimalizálására kiegészítő széles választékát kínáljuk!

NAGY VÁLASZTÉK
HOZZÁADOTT ÉRTÉK SZOLGÁLTATÁSOK

HOZZÁADOTT ÉRTÉK SZOLGÁLTATÁSOK: Szolgáltatások széles választékát kínáljuk, mellyel optimalizálhatja jövedelmét, és biztosíthatja beruházása hosszú távú jó teljesítményét. A konkrét üzemanyag megtakarítások érdekében üzemanyag-fogyasztási információkkal és szolgáltatásokkal látjuk el. Személyre szabott pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, hogy kielégítsük üzleti igényeit, és használt teherautója gyorsan útnak indulhasson. Szerviz és javítási szerződéseinket a nyugodt lélek biztosítása érdekében alakítottuk ki.

BIZALOM

SZOROS KAPCSOLAT: Ismerjük Önt, és ismerjük a vállalkozását. A megfelelő megoldást kínáljuk, és segítünk, hogy vállalkozása mozgásban maradjon. Odafigyelünk Önre és a járművére, bárhol is van, a hét minden napján, 24 órán át. Elköteleztük magunkat az Ön sikeréért, és soha nem hagyjuk magára.

SZOROS KAPCSOLAT
SZAKEMBEREK

SZAKEMBEREK: A Renault Trucks hálózat a megfelelő és hatékony támogatást biztosító napra kész anyagokkal ellátott és kiképzett szakemberekből áll. Járművét 1100 szervizpontunkon teljes részletességgel ismerjük, beleértve az esetleges feljavításokat, átalakításokat és garanciát.