Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Renault Trucks X-Road

ROBUSZTUS HASZNÁLT KAMIONOK A NAGY IGÉNYEKET TÁMASZTÓ ALKALMAZÁSOKHOZ

X-Road-ajánlat: a gyártó által átalakított és a nehéz körülmények között végzendő munkákhoz hozzáigazított Renault Trucks teherautó. A Renault Trucks X-Road használt járművek értékesítő központjainkban kaphatók, 12 hónapos gyártói garanciával. Ez a kamion tökéletesen alkalmas a munkaterületek megközelítésére, valamint a billenőplatós teherautós, illetve billenőplatós félpótkocsis szállításra.

RANGE T X-ROAD

A NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZTI MUNKAVÉGZÉSHEZ SZOLGÁLÓ NYERGES VONTATÓ

  • 1.    4X2-ES EURO 6-OS NYERGES VONTATÓ, 11 L, 460 LE
  • 2.    ROBOTIZÁLT SEBESSÉGVÁLTÓ „OFF-ROAD” ÜZEMMÓDDAL ÉS KÉZIGÁZZAL
  • 3.    DIFFERENCIÁLZÁR
  • 4.    ÚJ 225 AH-S AKKUMULÁTOROK
  • 5.    60 MM-REL MEGNÖVELT HASMAGASSÁG
  • 6.    FÉM OLDALSÓ LÖKHÁRÍTÓK ÉS VÉDŐELEM AZ UTÓKEZELŐ BLOKKHOZ
  • 7.    FÉNYSZÓRÓVÉDŐ RÁCSOK
  • 8.    FEKETE AZONOSÍTÓLEMEZ
  • 9.    ALLROAD GUMIABRONCSOK, 315/80 R22,5
  • 10.  NAPELLENZŐ ÉS RETRÓ FEKETE BURKOLAT
X-Road Tractor Truck
X-Road

ROBUSZTUSSÁG

A Renault Trucks T X-Road járműveket a gyártó üzemében választják ki, ellenőrzik és módosítják. Merevített karosszériaelemek, 60 mm-rel megnövelt hasmagasság az akadályokon való áthaladáshoz, DTI 11 motor Off-road sebességváltóval és kézigázzal a teljesítmény és a vonóerő ötvözésére. Ezek a gyárban végrehajtott módosítások garantálják a Renault Trucks T X-Road minőségét és robusztusságát. Ez a kamion soha nem hagyja Önt cserben!
A Renault Trucks T X-Road jóváhagyott jármű, melynek hajtáslánca gyártói garanciát élvez.

 

AZ ÖN SZAKMÁJÁHOZ IGAZÍTOTT, TESTRE SZABOTT AJÁNLAT

Az X-Road ajánlattal a Renault Trucks olyan járműveket bocsát az Ön rendelkezésére, amelyek nehéz körülmények között is használatra készek, és a nagy igényeket támasztó szakmákhoz lettek igazítva – legyen szó akár a munkaterület megközelítéséről, akár a nehéz anyagok nehéz környezetben, billenccsel végzett szállításáról, akár a mezőgazdasági szektorról.
A Renault Trucks T X-Road járművet saját tevékenységének és igényeinek megfelelően konfigurálhatja: hidraulikakészlet, hűtő alatti védőburkolat, hídáttétel, LED-es kanyarfényszórók, kiegészítő tartályok, nyereg magassága stb.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS A KÖZELBEN

Akárhol legyen is Ön, Renault Trucks-márkakereskedője a használt járművek legnagyobb európai lerakatához biztosít hozzáférést az Ön számára.
Minden egyes T X-Road kamion teljes körű átvizsgáláson esett át egy 200 tételt tartalmazó ellenőrző lista alapján, a gyártó szabványos eljárásainak megfelelően, mielőtt átalakították a gyárban.
Járművét élettartama végéig a Renault Trucks-hálózat egészén felismerik. Szakembereink az Ön szolgálatában állnak, és nagy teljesítményű felszerelésekkel, kizárólag eredeti pótalkatrészeket használva segítik az Ön napi munkavégzését.